Jump to content

OSwalD NoKa|NoKY

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OSwalD NoKa|NoKY last won the day on February 21 2018

OSwalD NoKa|NoKY had the most liked content!

Community Reputation

58 Incepator

About OSwalD NoKa|NoKY

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 01/16/2000

Contact Methods

 • Yahoo
  Nu, ca se fura.
 • Steam
  Se fura si asta .

Profile Information

 • Location
  România
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Cerere Banner Icons

  SAU
 2. Cerere Banner Icons

  v1. v2. Cam atat pe azi.
 3. Regulament Provocari

  Up! (cate ceva de adaugat) Regulament: - Nu aveti voie sa trisati. ( adica sa cereti voturi si nebunii de genul...) - Nu aveti voie sa trimiteti lucrarea si apoi sa o cereti ca sa mai modificati nu stiu ce... - Pentru ca provocarea sa fie valabila, cel provocat are timp la dispozitie 24h maxim 48h ca sa o accepte! - Lucrarile vor fi trimise unui DESIGNER SAU MODERATOR AL SECTIUNII (asta daca e batalie intre designeri) si vor fii postate de acesta in acelasi timp ambele.. sau cate sunt. - Nicio lucrare nu va fii acceptata fara PSD ( trebuie sa fim siguri ca lucrarile va apartin in totalitate) .
 4. Model postare - Provocari

  UP! 1. Numele celui provocat: 2. Imaginea: 3. Tipul lucrării (Semnătură/avatar/userbar/logo/banner/LP): 4. Dimensiuni: 5. Text: 6. Număr voturi: 7. Imaginea o trimiteți la: DESIGNER'UL / MODERATORUL SECTIUNII Regulament: - Nu aveti voie sa trisati. ( adica sa cereti voturi si nebunii de genul...) - Nu aveti voie sa trimiteti lucrarea si apoi sa o cereti ca sa mai modificati nu stiu ce... - Pentru ca provocarea sa fie valabila, cel provocat are timp la dispozitie 24h ca sa o accepte! - Lucrarile vor fi trimise unui DESIGNER SAU MODERATOR AL SECTIUNII (asta daca e batalie intre designeri) si vor fii postate de acesta in acelasi timp ambele.. sau cate sunt. - Nicio lucrare nu va fii acceptata fara PSD ( trebuie sa fim siguri ca lucrarile va apartin in totalitate) .
 5. [MODEL] POSTARE GIFT

  ROG CA POSTARILE SA RESPECTE MODELUL DE MAI JOS: < MODEL > Nume: Cui oferi acest cadou? : Cadoul : Alte precizari :
 6. CERERE RESURSE

  Am creat acest topic pentru toti cei care doresc diferite "chestii" pe care nu le gasesc in lista cu resurse. Acest topic va ramane deschis si oricine va avea dreptul de a posta aici dupa modelul de mai jos: *Nume: *Am nevoie de: *Imagine (in cazul in care e nevoie sa fiti mai expliciti in ceea ce doriti): ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Rog sa verificati si ceea ce au cerut altii ca sa nu postam de mii de ori aceleasi raspunsuri. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 7. [MODEL] POSTARE RESURSE

  Model postare resurse ! Nume: Resursa ( informatii despre ea - font/gradient...etc) : Sursa ( de unde ati procurat ) : Alte informatii (optional ): Imagine (optional ):
 8. [ ACTIVITATE ] MOBILIZAREA 2018

  MOBILIZAREA 2018 "Valoarea intregii activitati omenesti nu atarna de ceea ce face omul, ci de cum o face."- Mihai Eminescu Salutare ! Am inceput cu un citat prin care, dupa cum intalniti si in titlu, anunt punerea in activitate a acestei sectiuni . Nu voi plictisi pe nimeni cu romane despre ce am in gand sau idei visate peste noapte, dar vreau sa anunt ca oricine e bine-venit sa se alature echipei de designeri in aceasta comunitate. Ideea nu e sa venim cu alte lucrari facute de altii, ci sa faurim noi, ajutandu-ne unii pe altii cu pareri si sfaturi. Nimeni nu se naste invatat, toti invatam pe parcursul vietii cate putin din toate si mai mult din ceea ce ne intereseaza. Anunt ca isi vor face aparitia diferite concursuri la care va invit cu drag sa participati! Asadar, bun venit in aceasta comunitate si de ce nu, bun venit ca designer DAR mai presus de toate CA PRIETEN. INFORMATII: La anunturi voi posta diferite subiecte ce vreau sa fie luate la cunostinta de cei interesati fie ca sunt mai mult sau mai putin informati. Valabilitatea anunturilor va fii cu siguranta afisata.
 9. --- BLACKLIST ---

  BLACKLIST - Aici se va tine evidenta membrilor care incalca regulamentul. Nume: Motiv: De la : Pana la :
 10. cerere cover

  Inactivitate. Topic inchis.
 11. Cereri avatare,semnaturi

  Inactivitate. Topic inchis.
 12. REGULAMENT CERERI

  Toti membrii acestei comunitati ( care au peste 10 posturi ) sunt invitati sa adreseze o cerere de : avatar/ banner/ semnatura/ etc. Daca se fac cereri ale creatiilor si nu vor fi purtate, userul respectiv intra automat in BLACKLIST pentru o perioada de o saptamana. Model cerere: (*) Nick: (*) Text: ( ) Culori : (*) Imagine( stock )/render sursa : (*) Avatar/render/banner/semnatura.. ? : ( ) Informatii aditionale: Campurile marcate cu " * " sunt obligatorii! Render = un personaj / caracter animat / obiect, ce poate fi atasat sau suprapus pe fundalul semnaturii. Stock-uri -> site-ul tumblr este cel mai favorabil pentru toate gusturile. * Rezolutia maxima obligatorie pentru cererea unui avatar este: 150x300 / 150x250 * Rezolutia maxima obligatorie pentru cererea unei semnaturi este: 450x200 * Rezolutia minima obligatorie pentru imaginea sursa este: 450x300 *** De adaugat: Singurii care pot raspunde la cereri sunt cei care detin gradul de - DESIGNER - Cei care raspund fara a detine acest grad sunt trecuti de asemenea in - BLACKLIST- Pe fiecare avatar/semnatura va fi inclus textul: batalia.ro Cu respect pentru atentia acordata !
 13. Cerere Lucrari #Batalia

  Inactivitate. Topic inchis.
 14. Regula in atentia userilor

  Astazi 2/22/2018 anunt valabilitatea acestui anunt informativ. Persoanele care nu pastreaza avatarul/ bannerul ales in cerere timp de o saptamana va fi trecut in - BLACKLIST - pentru o saptamana Evidenta se va mentine pentru fiecare iar cei trecuti in aceasta lista nu vor avea dreptul la o noua cerere pe perioada mentionata mai sus. Motiv: Cum este scris si mai sus, e o lipsa de respect pentru cel care depune munca. Multumesc pentru atentia acordata.
 15. Cerere Banner Icons

  Spune-mi te rog dimensiunea pe care o are acest banner ca sa stiu pe cat lucrez astfel incat sa fie foarte clar ceea ce fac.
×