Jump to content

EntitY

Administrator
 • Content count

  821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

EntitY last won the day on November 30 2014

EntitY had the most liked content!

Community Reputation

436 Membru Activ

1 Follower

About EntitY

 • Rank
  Simti teroarea?
 • Birthday 06/11/1991

Contact Methods

 • Yahoo
  hacker_boriss

Profile Information

 • Location
  Constangeles
 • Gender
  Male
 1. Concurs video

  Pai eu vreau filmarile initiale, fac eu montaj si tot. Video de lungime minima 5 minute, iar toate filmarile sa aibe o lungime de cel putin 80 minute (Aproximativ 3 harti daca jucati era destul). Daca face amalia montajul eu cum vad daca au fost inregistrate pe cs.batalia.ro si daca erau playeri sau era 1 vs 1 dimineata si adversarul era but maxim ?
 2. Concurs video

  Concursul s-a incheiat, astept sa postati filmarile, pana acum numai amalia vad ca a pus un film care nu va fi luat in considerare intrucat are lungimea mai scurta de 5 minute. Aveti 24 de ore sa postati materialele video.
 3. Dorel - Scutit de donatii, VIP pe viata ! Amalia - Doneaza cand vrea ea 01 - Talent - Plata server zm.batalia.ro 15 euro in fiecare luna intre 1 si 15 01 - Petrica - Doneaza la 0rsp 01 - Blue - Doneaza in cont ING 10 - GTS - Am uitat cum doneaza 10 - TigaNNNul - Doneaza prin cartele prepay Orange 20 - Asu_da_de_Pica - Doneaza la 0rsp 25 - Adissor - Doneaza in paypal
 4. Sprijin si de la Belgianu

  Tot respectul Belgiene, restul toti ceilalti repede 20 de flotari !
 5. Reclamatie FITZROY

  @DanutZ: Citeste regulamentul ! Ramai cu ban-ul 2 ore pentru ca din ce vad eu in logurile serverului ai dat retry dupa gag de cateva ori. @Fitzroy: Citeste regulamentul ! Nu se executa comenzi pe alti admini, nici macar pe cei cu slot. Atata timp cat ai o dovada clara cu care poti justifica actiunile tale nu este problema, dar sa actionezi in lipsa de dovezi asupra altor admini este o problema si pe viitor vei suporta consecintele. + Nu mai ameninta membri comunitatii ca sti vorba aia: orice nash isi are nashul. Offtopic @rEc: Nu mai bea si posta aiurea pe forum.... Adica nu mai bea asa putin, baga mare pana nu mai gasesti butonul de Post. -Acestea fiind spuse:
 6. [RESPINS] Cerere admin server classic

  Respins ! Data trecuta ai facut cerere de admin apoi cerere de retragere dupa un timp foarte scurt ! Noi nu stam sa setam accese ca sa avem ce scoate ! Ramai cu slot.
 7. deathrun_batalia [ progres 30 % ]

  O sa fi primul scripter al comunitatii cu accese de uploader, astept produsul final plus ceea ce ti-am zis in PM, repet inca odata: as dori sa apara undeva ceva gen: Made by Zaken in 2014 for Batalia Comunity www.batalia.ro/forum CEO: 0rsp, EntitY & Cartus Spor la treaba !
 8. CEAUSESCULE NU SUNT SSFD! !!!

  Ai banat toata clasa in ....
 9. Topic Donatii

  Am primit 100 Ron de la BLUE :
 10. No-recoil

  Nu vreau sa mai vad ban-uri sau demo-uri aiurea asupra lui BOM, GTS, URSU. Omul cat traieste invata, daca nu va pricepeti cereti sfatul celor cu mai multa experienta nu mai trageti singuri concluzii. CVL stiu sa joci binisor dar cere sfatul si in alte comunitati daca nu ma crezi pe cuvant sau crezi ca o ardem cu nepotisme. Discutie incheiata definitiv si nu mai posteaza nimeni nimic dupa mine !
 11. Concurs video

  Organizam un concurs video la care se vor premia primele 3 locuri si 2 random. Desfasurare: - Interval 01/dec/2014 --- 15/dec/2014. - Filmeaza-te in timp ce joci CS folosind un program de captura ecran. (Ex. Fraps) - Obtine pe parcursul filmarilor cele mai bune faze. (Ex. HS prin perete, 2 HS cu 1 glont, Multi kill cu grenada, Lame altor jucatori folosind BHop, etc) Cerinte: - Clip-urile trebuie sa aibe rezolutie minima de 800x600 @ 30 fps. - Format .avi, .mpeg, .wmv, .mkv sau alte formate video conventionale. nu postati .dem - Filmarile sa fie in timpul jocului pe serverul Cs.Batalia.Ro. - Un clip video sa aibe lungimea minima de 5 minute. - Filmarile sa aibe o lungime totala de minim 80 minute. - Preferabil sa fie mai mult de 12 jucatori pe server in momentul inregistrarilor. Premii: - Bani, Vip 1 luna, Vip 2 saptamani, Vip 1 saptamana si alte multe premii surpriza care vor fi afisate in momentul incheierii concursului. Mentiuni: - Offtopicul in acest topic se pedepseste cu ban! - Cei ce se inscriu posteaza in acest topic doar numele cu care se inscriu. (Ex. EntitY-Simti teroarea?). Pentru mai multe informatii trimite-ti un PM pe forum sau un mail la adresa boriss2217@gmail.com
 12. UnBan CrOs ?

  Dar poate pe mine ma intereseaza ce are de zis omul ... obiectii ?
 13. Cum adica cazul AWP ANDREI ? Eu il cunosc personal pe baiatul asta si stiu ca joaca bine ... Daca are ban scoateti unul banul.
 14. propunere

  Putem sa ne facem si ceva click 2 pay si sa luam o suma de bani lunar ... trebuie doar sa fie pe langa numarul minim necesar de voluntari si o rezerva de 10-15 %. Am putea sa demaram un proiect daca va strangeti destui.
×