RazorM

Propunere by RazorM

4 posts in this topic

RazorM    4
1) Nickul tau  :RazorM
2) Propunerea ta  :Propun ca la gradele de pe forum sa se mai adauge  inca unu "Beat Tester" adica scripter pentru a ajuta la diferite chesti de exemplu plugins si sa se faca o subcategorie la resurse server cu numele Plugins si acolo postam diferite pluginuri sau sa cerem un anume plugin ! si un beat tester sa ti-l faca cu bani sau fara bani depinde de acel plugin pe care il ceri:)
3) Crezi ca propunerea ta ar ajuta?  :Eu cred ca da !
4) Poze / Video la propunerea ta  :-
5) Alte mentiuni  :Pa mai am o mentiune cand scrie Beat Tester sa fie cu verde:)

 

Edited by RazorM

Share this post


Link to post
Share on other sites
WrD    131

Propunerea ar fi buna, dar te pricepi tu la asta? Pe cine sa punem? Cand venim cu propunerea, hai sa venim si cu solutia.. (nu ofensez, doar imi dau cu parerea)

Share this post


Link to post
Share on other sites
RazorM    4

Bai de ce sa mint scripting de la 0 nu dar modificare  majora a unui plugin copilare locala compilare ...dar cu timpu iti dai seama pe parcurs ce ne dezvolatm vom mai avea membri care se pricep + ca acuma urmez un tutorial pentru scripting de la 0:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
EntitY    436

Bun, vrei sa devii scripter dar acestea se ramnifica intre: limbaje de programare si scripturi. Spre exemplu C++ e un limbaj de programare la care se foloseste Linker, Compilator iar la compilare se trece peste tot codul si primesti erori daca ceva nu e in regula. Limbajul de script gen PHP nu are nevoie de linker si compilator, el executa fiecare linie, iar daca ceva nu este in regula se opreste acolo.

 

Asadar astept mai multe detalii despre ce intelegi tu prin script, la ce scripturi te referi si ce cunostiinte ai in domeniul informaticii. Variabile, structuri de date, programare procedurala sau orientata pe obiect. Detaliaza putin. Multumesc anticipat. 

 

OnTopic: daca avem pe forum "Cerere grad scripter" avem si categorie pentru asa ceva doar ca este dezactivata pentru ca nu este nimeni cu cunostiinte de programare in afara de mine si 0rsp.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.