0rsp™

CUM SPARG PAROLA LA WINDOWS 8.1

2 posts in this topic

0rsp™    1,302
De curand am avut o problema cu un calculator. Nu era pe Windows 8, ci pe Windows 7 si am uitat parola de la calculator. Pasul urmator a fost spargerea parolei la Windows. Mai exact am resetat-o cu un program, Hiren Boot.
 
 
Pornind de la acea problema ,  mi-a venit ideea sa caut si o solutie pentru Windows 8.1. Se stie faptul ca noul sistem de operare de la Windows este un pic diferit fata de precedentele.
 

resetare-parola-windows.jpg

 

Cum aflu parola la Windows 8?
 
Parola nu se poate afla, e foarte bine securizata, insa nu ne impiedica nimic sa folosim programe prin care resetam parola la windows.
 
Un astfel de program este si Lazesoft Recover My Password. Pe langa optiunea de a sparge parola la calculator, mai are si proprietati de clonare a datelor, dar si de recuperare a fisierelor.
 
Pentru a putea reseta parola trebuie sa facem un CD/ DVD sau stick bootabil cu aplicatia care ne va ajuta sa restauram parola sistemului de operare.
 
Pentru inceput vom descarca aplicatia de pe site-ul oficial. CLICK AICI
 
Imediat dupa instalare, la prima pornire, ne va aparea o fereastra prin care va trebui sa alegem ce avem de facut. In cazul de fata vom alege Password Recovery.
 
Apoi vom trece la crearea propriu-zisa a CD-ului sau a stick-ului USB.(dupa preferinta)
Dupa Pornirea Programului , nu selectati nicio versiune de Windows , in felul acesta instalati softul pentru toate versiunile.

In cazul in care faceti acest Lucru pe o cheita de memoria o sa va ceara sa formatati aceasta unitate in asa fel incat sa fie bootabila , click pe Next

 

Reset-Windows-Password-Step2_thumb.jpg

 

In pasul urmator va trebui sa selectam CD/ DVD sau USB-ul si sa apasam Commit. Atentie mare daca faceti cu stick-ul pentru ca va trebui sa faceti modificari in BIOS pentru a boota stick-ul.

 

 
Reset-Windows-Password-Step3_thumb.jpgReset-Windows-Password-Step33_thumb.jpg
Reset-Windows-Password-Step34_thumb.jpg
 
In functie de cat de rapida este unitatea optica sau stick-ul, va trebui sa asteptati realizarea acestuia. Dupa ce se va termina, va aparea urmatoarea fereastra.
 
 
 
Reset-Windows-Password-Step35_thumb.jpg
 
Vom apasa pe Finish, apoi va trebui sa dam restart si nu uitam sa modificam in BIOS pentru ca totul sa fie in regula, iar stick-ul sa booteze. Daca totul a fost setat cum trebuie o sa va apara un meniu de boot prin care aveti de ales intre doua optiuni. Noi vom alege Lazesoft Live CD [EMS Enabled] si dam Enter.
 
 
Reset-Windows-Password-Step6_thumb.jpg
Imediat dupa, va aparea urmatoarea fereastra in care avem de apasat pe Reset Windows Password. Asa cum v-am zis mai sus, nu putem sa spargem parola la Windows, ci doar sa o resetam.
 
 
Reset-Windows-Password-Step7_thumb.jpg
 
 
Vom da Next si vom primi o notificare ca ne folosim de editia gratuita a programului.
 
 
Reset-Windows-Password-Step8_thumb.jpg
 
In pasul urmator vom alege sistemul de operare pe care il avem. Noi avem Windows 8, asadar vom alege sistemul de operare realizat de cei de la Microsoft.
 
 
 
Reset-Windows-Password-Step9_thumb.jpg
 
Pasul urmator ne arata toti utilizatorii din calculator. Aici vom alege utilizatorul caruia dorim sa ii resetam parola.
 
 
Reset-Windows-Password-Step10_thumb.jpg
Dupa ce am dat Next, vom da click pe Reset/Unlock.
 
 
 
Reset-Windows-Password-Step11_thumb.jpg
 
 
Imediat dupa ce vom face aceasta procedura, vom primi mesajul de mai jos.
 
 
Reset-Windows-Password-Step12_thumb.jpg
 
 
Tot ce trebuie sa faceti dupa aceea este sa restartati calculatorul si sa puneti o parola noua si…sa incercati sa nu o mai uitati.
 
 
Sa fiti Iubiti.
 
 
 
 
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.