Sign in to follow this  
0rsp™

Asa ar putea arata in viitor toate PC-urile!

3 posts in this topic

0rsp™    1,302
Asa ar putea arata in viitor toate PC-urile! Project: Christine e conceptul care poate revolutiona piata desktop-urilor
 
project-christine-asa-ar-putea-arata-in-
 
 
 
 
Razer a prezentat la CES 2014 sistemul desktop modular care va face asamblarea unui PC o joaca de copil

Razer e deja un nume in domeniul perifericelor cu aspect futurist. Si stie mereu cum sa faca valuri in lumea tehnologiei. De data asta, compania se gandeste sa revigoreze cu totul viitorul si-asa sumbru al sistemelor desktop. Cu toate ca pana acum, Razer nu a mai construit niciodata un sistem desktop.

Americanii au prezentat la Las Vegas proiectul Christine, un concept atat de nebunesc incat chiar ar putea avea mare succes. Project Christine e un PC modular. E deocamdata doar in stadiu de concept, dar prezentarea de la CES 2014 a atras deja o multime de vizitatori interesati. Nu e insa prima idee de genul asta. Un concept similar a fost Fiona, devenit ulterior tableta Razer Edge.

 

 

project-christine-asa-ar-putea-arata-in-

Prototipul de la CES 2014 ilustreaza cum ar putea arava viitoare sisteme desktop, chiar si cele high-end, pentru gaming. Ideea de la care porneste Project Christine e simpla: asamblarea sau upgrade-ul unui desktop PC poate fi complicata pentru cei care nu au cunostintele necesare. Astfel, oricine isi poate construi singur un calculator, chiar daca habar nu are ce e ala un conector, la ce foloseste pasta termoizolanta, sau cum trebuie pus un jumper. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul e sa introduca niste module la locul lor si gata!

project-christine-asa-ar-putea-arata-in-

 

Asadar, daca Project Christine va deveni realitate ti-ai putea asambla singur PC-ul, chiar daca nu te pricepi. Toate componentele sunt capsulate si nu ai cum sa gresesti, pentru ca modulele sunt plug and play si ar putea deschide calea unui viitor in care componentele ar putea fi schimbate foarte usor.

 

 

Fiecare modul ar putea contine  un HDD, procesor, RAM sau o placa video. Spre deosebire de altii, Razer  nu isi tine inventia la secret si spera ca si alti producatori vor incepe sa fabrice sisteme asemanatoare. O alta inovatie cu care vine Christine e racirea cu ulei mineral. Rezervorul de ulei e amplasat in partea inferioara, pentru o racire mai buna. Fiecare modul e prevazut cu un sistem dublu de valve, pentru ca toate componentele sa fie racite in conditii optime.

project-christine-asa-ar-putea-arata-in-

Project Christine e unul din cele mai frumoase si surprinzatoare concepte prezentate la CES 2014. Nu exista insa nicio data de lansare, iar cei de la Razer spun ca vor incepe productia doar daca reactia pietei va fi pozitiva. E insa un pas inainte pentru PC-urile care pot cunoaste o revenire sau, mai degraba, o redefinire, daca e sa aducem in discutie si noile Steam Box sau Mac Pro.

 
Citeste despre: CES 2014desktopProject: Christinerazer
 
  • thumb_project-christine-asa-ar-putea-ara
  • thumb_project-christine-asa-ar-putea-ara
  • thumb_project-christine-asa-ar-putea-ara
  • thumb_project-christine-asa-ar-putea-ara

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
uNbOrN.    19

Foarte tare !! dar cred ca ar costa o tona party.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
WrD    131

NU! Alte joburi distruse de marea tehnologie de nebuni! Ce rost mai are un PC Service daca tu nu iti mai strici cazanul incurcandu-te in fire?! Ce rost mai au 2 ani de munca sa iti iei un certificat compTIA A+ ca sa vina astia cu tehnologia lor sa iti fure tot profitul..

 

Acum din punctul de vedere utilizatorului de zi cu zi, e ceva bun. Nu mai mergi cu unitatea in brate la service din luna in luna, ca nu te-ai putut abtine si ti-ai bagat nasu in cutie sa vezi ce se intampla de micsorezi intensitatea sursei cu 6 consumatoare conectate si desigur si alimentarea bagata in priza..

 

Cat despre designul sau, dragut, dar sper sa fie si sigur. Adica sa nu fie pus in pericol de coada mare si nesimtita a lui Azorel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this