fredimax

[Rezolvat]Propunere

11 posts in this topic

fredimax    8
1) Nickul tau  :fredimax
 
2) Propunerea ta  :sa se aleaga cativa membri ca designer ca asta da numai respinsuri la cerere si asa comunitatea nu va avea decat un singur designer

3) Crezi ca propunerea ta ar ajuta?  :Da, s-ar rezolva mai repede cererile imagini/semnaturi

4) Poze / Video la propunerea ta  :-
 
5) Alte mentiuni  :Pai in loc de un sef designer care da respins la toate cererile si care lasa pe cineva cu cererea de semnatura deschisa 1 zi intreaga , mai bine sa se mai bage cativa designer ca sa ajute comunitate
 
 
Va astept parerea in afara in afara de a lui DrW. fiindca da sigur contra

Share this post


Link to post
Share on other sites
WrD    131

Eu zic ca tu nu prea ai ce face bre. Ori vrei sa iti bati joc de mine ori nu stiu ce ai de gand. Termina cu prostiile ca nu-i frumos!

 

 

EDIT: Hai totusi sa nu fiu nesimtit, si sa iti raspund la propunere. Dupa cum poate ai auzit in final, nu sunt singuru designer de aici. Am mai pus pe Evolution, care a fost un elev model la Scoala Photoshop, scoala pe care o infiintasem tot cu scopul de a mai gasi cateva talente, pentru a mari echipa. Din pacate nu s-a tinut decat el pana la capat si pentru asta si-a primit rasplata bine-meritata.

 

Acum despre celelalte cereri, dupa cum observi nimeni nu a avut cunostintele necesare pentru a intra in echipa, nu a fost nimic personal daca tu crezi asta. De era ceva personal nu imi mai bateam capul cu Scoala Photoshop, nu il mai luam pe evo, nu mai faceam anuntul cu examenul.

 

Asadar propunerea ta este inutila, dar cum nu am voie sa ma bag peste baietii cu comenzile pe aici... las deschis topicul si astept rezultatul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sniror    56

deci,fredi,sa-ti explic ceva: DRW si Evolution sunt pe Batalia inca de cand s-a creat...ei au experienta si stiu mai bine ce trebuie de facut in cazuri de astea....in chat am observat ca DRW s-a obosit deja sa iti explice ce trebuie sa faci ca sa fii designer...un sfat : daca vrei sa ajuti comunitatea ca un bun designer,asculta ce zic sefii,ca au dreptate!

salut

Share this post


Link to post
Share on other sites
WrD    131

Da nu mai ziceti bre de sefi, nu e nimeni sef aici...

 

 

 

 

 

Sniror : cumva eu decid?nup,tu decizi,tu esti seful!

Share this post


Link to post
Share on other sites
C'est Dan    447

Ce spui tu acolo sunt doar prostii , noi avem nevoie de profesionisti ca drw, evolut1on care stiu exact ce isi doreste cel ce depune o cerere pentru un avatar sau pt. o semnatura .

 

Si crede-ma ca , cu toate ca raspunsurile la cereri vin mai greu , o data cu ele vin si niste adevarate creatii , nu ce fac unii in 5 minute si cred ca au experienta :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FreeKill    102

Omule..DrW ti`a cerut din cate am vazut sa editezi ceva pe o anumita tema...iti dai seama ca toti cei care vor semnaturi si avataruri vor face la fel..si tu ce ai sa faci?O sa aduci alte chestii total opuse temei respective? Contra! DrW si Evo isi fac treaba extraordinar si lucrurile merg ca pe roate asa cum sunt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
uNbOrN.    19

Va rog sa va uitati la toate cererile designeri si cate respinsuri s-au dat

Omule ... nu conteaza in cat timp iti vine creatia ... conteaza ca se lucreaza la ea... si asta este important ... nu timpul tau de asteptare .. .de maxim 5 min. 

In fine .. eu alt undeva vreau sa bat ... Noi avem nevoie de designeri cel putin priceputi!

Va doresc o zi buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites
DeMoNique    24

fredimax nu conteaza cate cereri de designer au fost refuzati , dak ei nu au minimul de cunostinte pentru un DESIGNER nu vor primi gradul ! Contra !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
uNbOrN.    19

Fredimax... tu te-ai cam luptat degeaba ... pt ca nu va iesi nimic din chestia asta   :no   :thumbdown:  in fine... uitete la sectiunea PhotoShop ... si lucreaza cateva lectii de-acolo ... apoi ... mai incerci cu o cerere ... dar acum .. nu are rost  :2guns: T/C Pana vine un administrator sau chiar drw ... si clarifica sitoatia .... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
WrD    131

Situatia a fost clarificata de la bun inceput, nu stiu de ce s-a incapatanat fredimax sa se faca auzit degeaba pe aici. Il astept sa imi dovedeasca cand vrea el ca merita pozitia de designer, conditia este desigur sa aleg eu modul de examinare. Mi se pare corect ca cel ce examineaza sa aleaga modul, nu cel ce este examinat. Corect?

 

Despre aceasta propunere mi-am spus punctul de vedere in primul meu post din topic. Daca aveam nevoie de mai multi oameni in echipa ceream eu, dar nu am nevoie asa ca nu oblig pe nimeni sa vina sa ma ajute. Ma descurc deocamdata cu Evolution acolo, nu a stat nici o cerere clara mai mult de 2 zile ( asta cand chiar nu a fost niciunul dintre noi disponibili sa raspunda ) , in medie timpul de raspuns fiind de maxim 24h.

 

Asadar nu e nevoie sa aleaga nimeni useri pentru photoshop, cine vrea vine cu cerere. Din cauza asta este sectiunea de cereri designeri acolo, nu din alta cauza...

 

Am mai rezolvat un caz, topicclosed.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.