Mon-El

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mon-El last won the day on August 8 2018

Mon-El had the most liked content!

Community Reputation

2 Incepator

About Mon-El

 • Rank
  Incepator

Profile Information

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. Cerere Admin

  Daca toti ti-au dat pro iti dau si eu unul.
 2. Cerere Moderator

  Ups, am incurcat cererea ta cu cea a lui dragonu'. Din cate am inteles, ai incurcat serverele. Posteaza te rog cererea pe sereverul respectiv.
 3. Cerere Moderator

  Pro si de la mine
 4. Cerere admin ReKo

  Contra! Din 2 motive, primul ar fi ca nu ai citit regulamentul care este esential iar al doilea motiv ar fi ca ne iei peste picior cu alea 5 ore jucate.
 5. Prezentare ReKo

  Bine ai venit printre noi!
 6. Admin contracost

  Toate au fost spuse, asadar si prin urmare Topic inchis! Edit: pla grade, sa dea altu tc
 7. Admin contracost

  Ok, vad ca aveti pareri diferite cu totii, ma risc sa mi-o spun si eu pe a mea . Intr-adevar ar fi un beneficiu mare sv-lui daca ar plati lumea pentru admin, asa ar ajuta la cheltuielile lunare ale sv, care mananca destul de multi bani lunar. Eu as face putin diferit, as da admine pe bani dar as da si pe moca pe merit, doar celor care sunt recomandati de alti admini, cel putin 3 recomandari, asa n-o sa ne mai plangem ca au toti copii agramati si inculti admin. Eu asa as face si chiar cred ca e cea mai buna solutie, acum, voi aveti viziunea voastra, faceti cum credeti ca e mai bine sv-lui. bafta
 8. Admin

  1. Numele real/Real name:Danny 2. Numele cu care te joci/Nick:Mon-El 3. Varsta/How old are you?:24 4. Localitate/City:Dortmund 5. Steam ID: 6. Steam Auth ID: STEAM_0:1:53338106 7. Experienta(In adminare)/Experience: nu pot spune exact un numar de ani sau o perioada, joc jocul cam de cand a aparut si am mai adminat si alte servere. 8. Recomandat de/Recommendation: 9. Ca admin nu este permis sa folosesti pe chat sau pe forum expresii gen Messenger : De acord?:ok 10. Ore jucate?: https://www.gametracker.com/player/Mon-El/93.119.26.155:27015/ 11. 1+1 = 3 12. Ti-ai facut cont pe sectiunea Gallery? Aici vei putea uploada poze cu tine si nu numai ! OBLIGATORIU PENTRU CEI DIN STAFF.-pe viitor 13. Ai Citit Regulamentul Forumului si Regulament server inclusiv acest regulament al adminilor? OBLIGATORIU nu incercati sa ne pacaliti !!- yes 14. Cum poti ajuta server-ul?: M-am cam saturat sa il tot deranjez pe cartus sa intre pe sv sa scoata codatii si vreau sa scantionez playerii care nu respecta cele 2 reguli de baza ale jocului; chiar daca e public, jocul asta ca oricare alt joc merge pe baza unor reguli, in contextul nostru , plant/defuse .