cuirassier

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cuirassier last won the day on February 18 2018

cuirassier had the most liked content!

Community Reputation

2 Incepator

About cuirassier

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 1. Cu cine joc cs ?

  Ionut1697
 2. Cerere unban cuirassier

  https://ufile.io/wzqb1 https://ufile.io/30ep9
 3. Cerere unban cuirassier

  @vicck - cum spuneam, e irelevant daca am sau nu EU demo, deci nu e nici o coincidenta. Cat despre demoul tau, peste care nu ma uit fiindca stiu cum joc, orice faza suspecta se datoreaza faptului ca joc de atatia ani de zile (chiar daca nu consecvent) si stiu cum/ cand sa fac prefire, anticipez usor miscarile adversarului, ma folosesc de radar si de kills/deaths etc. Iar legat de experienta ta, 2 "faze" nu sunt suficient pt. a determina un jucator care ar putea sa aiba wall, mai ales daca respectivul nu joaca cu el pe fata. Sunt 3 demouri de vizionat, astept parerile voastre avizate. Multumesc!
 4. Cerere unban cuirassier

  https://imgur.com/a/COeEj - Mi-au fost facute si poze pe inferno. @AndreiGandi - e irelevant daca eu am sau nu demo. De obicei fac tocmai pentru situatii de genul, dar uneori uit jucandu-ma.
 5. Cerere unban cuirassier

  Numele cu care te joci: cuirassier IP-ul: 89.137.143.81 Steamd id numeric: - Ora banului, harta: 18:50, de_inferno2se Adminul care te-a banat: hellboy Dovezi: amx_pa https://ufile.io/avd9i - Cand am intrat, am facut demo, s-a schimbat pe d2, am jucat toata mapa uitand sa fac demo. S-a schimbat in inferno_2se, am dat record, dar nu imi apare demoul meu. Oricum, adminul in cauza sa prezinte demo, doar e datoria sa.
 6. Cerere unban cuirassier

  Repet, NU am facut monitor absolut nici o clipa. Daca vreti sa ma credeti bine, daca nu, sa ramana banul si noroc!
 7. Cerere unban cuirassier

  Mi s-a cerut si m-am conformat. Adminul in cauza avea nickul venom, daca nu ma insel. Oricum, incepea cu litera v. EDIT: Ceea ce vreau sa spun prin faptul ca jucam unul impotriva celuilalt e ca nu jucam pentru fraguri, ci doar pentru amuzamentul si competitivitatea dintre mine si el.
 8. Cerere unban cuirassier

  Am spus doar ca joc cu el, nu ca faceam monitor. Se poate verifica faptul ca pe harta anterioara am jucat mult unul contra altuia. Considerati ce vreti, acesta este adevarul. Si e normal sa ii iau apararea cand stiu ca nu are nimic si nici nu facem cacaturi. Si prin jucat cu el vreau sa spun ca stam pe mess si discutam/ glumim/ facem caterinca/ ne batem p*la unu' de altu', in timp ce jucam, atata tot.
 9. Cerere unban cuirassier

  Numele cu care te joci: cuirassier IP-ul: 89.137.143.81 Steamd id numeric: - Ora banului, harta: 19:02, de_nuke_rarea Adminul care te-a banat: un owner la carui nick incepe cu o (on3z sau ceva de genul) Dovezi: Mi-a dat amx_pa probabil, cs-ul e floodat, nu am ce sa fac. Cu o harta inainte mi s-a cerut wg de catre 2 admini, mi s-au facut poze.