Jump to content

Andreju

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Incepator

About Andreju

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 11/12/1999

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCaDuyYUyc8GewOw12T0bjpg?view_as=subscriber
 • Skype
  live:andrei.vilcu_1
 • Steam
  Andrej

Profile Information

 • Location
  Brasov
 • Gender
  Male
 1. Salut , O sa postez acest client decriptat deoarece va puteti lua resurse din el cum ar fii : Mapa noua de halloween , iteme etc ! Nu ofer suport la acest client deoarece nu l-am folosit sau nu am umblat prin el ! asa ca va las pe voi sa vedeti cam ce are prin el ! Cateva imagini cu map1 Halloween ! : Descraca :
 2. Salut , O sa postez acest client decriptat deoarece va puteti lua resurse din el cum ar fii : Mapa noua de halloween , iteme etc ! Nu ofer suport la acest client deoarece nu l-am folosit sau nu am umblat prin el ! asa ca va las pe voi sa vedeti cam ce are prin el ! Cateva imagini cu map1 Halloween ! : Descraca :
 3. Server Filles Metin2GNS 2017 Premium

  Server-ul are anumite buguri ! Deci daca intampinati probleme/buguri le puteti posta in comentariu si te vom ajuta !
 4. Interfata Login/Select/game

  Salut , Mai jos o sa va las o interfata pentru login/select caracter/Intarfata In Game ! Ea nu este codata este sub format .psd ! Daca o doriti codata (doar login/select) ma puteti contacta ! (desigur free ) Este ceva modern ! Cateva imaginii ! Descarca .psd ! :
 5. AutoPacher Sursa

  Salut , Vreau sa va las mai jos un Autopacher funcțional care se instalează ușor , instalarea se face pe sursa MD5 + Argument Imagine cu Autopacheru’ Mai jos aveți link către Download ! https://mega.nz/#!cCJlRIxT!dUGeqv6fGfWBow8zWX0_Jl6MVRYn41cuhw5BO6-a1vY
 6. Prezentare Andreju

  1. Numele/Real Name: Andrei V. 2. Varsta/How old are you: 17 3. Nick: Andreju 4. Sex: M 5. Oras/City: Brasov 6. Ocupatie/Occupation: Momentan șomer , stau degeaba , in timpu’ liber fac YouTube ! 7. Ce altceva ne mai poti spune despre tine: Sunt un om bun , las de la mine , ajut cu tot ceea ce am , nu stau sa ma cert cu lumea dacă nu are treaba cu mine , sunt o fire directa ! Spun totu’ pe fata !
 7. Campanie recrutare STAFF #Batalia

  Salut , am vârsta de 17 ani și am aflat de aceast comunitate de pe Facebook și am spus sa văd dacă este ceva serios in aceasta comunitate , fac aceasta cerere deoarece mi-a spus ca , comunitatea este de 5 ani in piceoare , așa ca vreau sa ma bag pe partea de metin2 , am cunoștințe , resurse , ajut cu întrebări/resurse (cât pot) deci după părerea mea m-aș descurca pe partea de metin2 !
×