Jump to content

Marius aka Dima

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Incepator

About Marius aka Dima

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Steam
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Skins

  Nume: [PACK] Descriere: Pentru a descarca unul dintre skinurile puse la dispozitie, apasati click pe poza respectiva, downloadul pornind automat. FARA reclame, FARA redirectionari, FARA linkuri
 2. Vehicles

  Nume: [PACK] Descriere: Pentru a descarca unul dintre vehiculele puse la dispozitie, apasati click pe poza respectiva, downloadul pornind automat. FARA reclame, FARA redirectionari, FARA linkuri moarte *** Orice problema sesizata in acest topic (ex: link pus necorespunzator), sunteti rugati s-o raportati prin PM.
 3. Campanie recrutare STAFF #Batalia

  Ma numesc Marius si am varsta de 15 ani, sunt un baiat glumet, prietenos si foarte amabil. Imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni.Imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult.Cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie,indiferent de situatie,asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac.Sunt competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte sociabil, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cati mai multi prieteni noi.Sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SA:MP.Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi si extreme. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de a-mi recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP. Sunt un om care nu tine cont de starea materiala a oamenilor si imi place sa am prieteni de toate gradele, sunt un baiat glumet cu simtul umorului sa nu ma supar din orice. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu gresii si a fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman.Sunt un baiat sociabil , ma atasez foarte repede de oameni , imi place foarte tare sa lucrez cu prietenii , sunt foarte sincer (nu suport minciuna). Sunt un baiat cu simtul umorului, glumesc cu cine imi permite, competent, cu cei 7 ani de acasa, si carismatic. Cam atat am avut de spus, sper sa merit o sansa, chiar daca nu am 16+ ani. Multumesc la timpul acordat, va salut.
 4. Prezentare Marius

  1. Numele/Real Name: Marius 2. Varsta/How old are you: Am implinis 15 ani. 3. Nick: Marius aka Dima 4. Sex: Masculin. 5. Oras/City: Judetul Botosani, comuna Varfu Campului. 6. Ocupatie/Occupation: Momentan sunt cu scoala, dar ma pot ocupa si de ceva serios. 7. Ce altceva ne mai poti spune despre tine: Ma numesc Marius si am varsta de 15 ani, sunt un baiat glumet, prietenos si foarte amabil. Imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni.Imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult.Cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie,indiferent de situatie,asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac.Sunt competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez glumele proaste si sunt foarte sociabil, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cati mai multi prieteni noi.Sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SA:MP.Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi si extreme. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de a-mi recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP. Sunt un om care nu tine cont de starea materiala a oamenilor si imi place sa am prieteni de toate gradele, sunt un baiat glumet cu simtul umorului sa nu ma supar din orice. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu gresii si a fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman.Sunt un baiat sociabil , ma atasez foarte repede de oameni , imi place foarte tare sa lucrez cu prietenii , sunt foarte sincer (nu suport minciuna). Sunt un baiat cu simtul umorului, glumesc cu cine imi permite, competent, cu cei 7 ani de acasa, si carismatic.
×