Jump to content

Reverse

Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Incepator

About Reverse

 • Rank
  Owner Server CS

Contact Methods

 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/ReverseReverse/

Profile Information

 • Location
  Bacau
 • Gender
  Male
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/ReverseReverse/

Recent Profile Visitors

346 profile views
 1. Cerere Admin Server Classic!!!

  PRO
 2. Cerere Admin Server Classic!!!

  Daca esti veteran si ai revenit mai are rost sa ne dam cu parerea? In orice caz PRO
 3. Admin

  Am inteles boss
 4. Cerere unban

  Din punctul meu de vedere, posturile care nu respecta modelul corespunzator topicului facut nici nu merita sa fie bagate in seama...
 5. Cerere admin DDD

  Imi amintesc de tine, stiu ca ai mai avut admin, stiu ca ai primit remove, dar sincer nu-mi mai amintesc si motivul pentru care ai primit remove.Cred de asemenea ca este improtant sa specifici si in cererea admin motivul pentru care ai primit remove asa ca te rog sa dai un edit si sa completezi Edited: Ti-am editat eu cererea cu raspunsul dat de tine ca sa evitam spam ul
 6. Prezentare - Neru.

  Acuma ce sa zic si eu? Bine ai venit!
 7. Cerere Admin Srv. - Neru

  PRO
 8. Prezentare S0l0

  Bine ai venit!
 9. Propunere war

  Din dorinta de a iesi din monotonie si de a vrea sa facem si altceva, nou, un admin a scos un porumbel pe gura care dupa aceea a fost transformat intr-o adevarata idee de catre noi ceilalti. Ne gandeam ca ar fi interesant daca am organiza war-uri.Prima data s-a plecat de la ideea ca noi, cei de pe Remake, sa ii provocam pe cei de pe Hell, dar dupa aceea ne-am largit orizonturile si ne-am gandit sa organizam war-uri si cu alte servere/comunitati. In concluzie, adminii de pe serverul de Remake (cativa dintre ei, pentru ca nu vreau sa vorbesc in numele tuturor in necunostinta de cauza) va adreseaza rugamintea de a ne aproba,sprijini si ajuta sa tinem aceste war-uri. P.S.: Aceasta este doar ideea de baza.Trebuie discutate mai multe pe acest subiect, dar in principal vrem sa stim cum vi se pare aceasta idee.
 10. Reclamatie Admin G2 viccK

  Si pentru ce este reclamatia?Cum ca ce?
 11. Prezentare Myhui

  Bine ai venit!
 12. Prezentare SkyLess

  Bun venit, Darius! O sedere placuta iti doresc!
 13. Cerere admin - KnoxLauder

  Sunt putin sceptic cu privire la experienta pe care o ai in adminat, in sensul ca e greu de crezut ca adminezi de la 10-11 ani.E vorba de sinceritate, dar daca tu zici ca ai 5 ani jumatate, eu nu am cum sa te contrazic. Daca esti recomandat de 0rsp ai un PRO din partea mea.
 14. Cerere Admin Server Classic!!!

  PRO cum era si de asteptat.Nu are experienta in adminat, dar il cunosc de 6 ani si stiu ce-i poate pielea plus ca orice lucru se invata si totul are un inceput,nu?
×