Jump to content

viccK

Admins
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

viccK last won the day on February 14

viccK had the most liked content!

Community Reputation

6 Incepator

2 Followers

About viccK

 • Rank
  Admin Cs.Batalia.Ro

Contact Methods

 • Yahoo
  filip_victor98
 • Steam
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198083661457/

Profile Information

 • Location
  Maneciu
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

251 profile views
 1. Nazistu^ Up?

  Din cate stiu up-ul se ia pe merit, nu pe cerere.
 2. Cerere Admin Server Classic!!!

  Pro.
 3. Cerere admin CTC

  Contra! Regulament necitit.
 4. Cerere Admin Server Classic!!!

  Pro !
 5. Cerere unban cuirassier

  Am si eu un demo cu tine: http://www92.zippyshare.com/v/7yMCneJ6/file.html Contra unban, cam mare coincidenta ca nu iti apare demo-ul fix atunci cand ai luat ban.Eram si eu pe server, am stat spec si am prins doua faze clare de wall.In prima sau a doua runda, oricum era de pistoale, te bateai cu mai multi si tu ai avut un fail la wall, ai iesit prefire crezand ca ala era fix dupa zid, cand el era si dupa poarta.A doua faza a fost cand ai luat flash din plin insa tu ai iesit fix pe om, pacat ca el era de partea cealalta a peretelui. Rog adminii sa vizioneze foarte atent demoul, chiar de doua ori daca e nevoie.Sunt convins ca are wall si nu joc cs de ieri chiar daca m-am mai inselat.
 6. Prezentare - Neru.

  Bun venit!
 7. Prezentare EquinoX

  Nu este, te asigur Bun venit!
 8. Cerere Admin Server Classic

  Contra si de la mine. DauKRAI ai grija cu limbajul + ca nu trebuie sa tipi.
 9. Propunere war

  Mai nou scot porumbei pe gura Chiar ar fi interesant sa facem ceva de genul, asa for fun.Acum sa vedem ce zic si ceilalti.
 10. Cerere unban Hoodini

  Daca nu ai habar ce e acela un demo te rog sa nu mai vorbesti in nestire de cauza ca nu am dovezi.Pozele sunt degeaba dupa parerea mea, la fel si wg si ma bucur ca ne este interzis sa folosim wg. Aici este demoul: http://www15.zippyshare.com/v/HgVif4Hn/file.html Dupa cum puneai tinta prin pereti si ieseai pe oameni nu cred ca puteai fi curat.Daca nu era wall era monitor cu amicul tau getright cel mai probabil, dar in orice caz, curat nu jucai. Acum sa asteptam pareri de la ceilalti si decizia ownerilor.
 11. Nexus admin cu wall???

  O singura nelamurire, daca ai steam de ce nu joci cu el pe server?Ieri cand ai intrat erai steam off, iar eu inteleg de aici un singur lucru, nu vrei sa dai iar 10 euro in caz ca iei ban. M-am uitat si eu la demo si l-am vazut si ieri pe server, dar cand ma puneam spec nu mai juca nimic.Oricum wallul se vede.
 12. Cerere admin Vostyre

  Pro.
×