Jump to content

C'est Dan

Members
 • Content count

  1,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

C'est Dan last won the day on December 16 2014

C'est Dan had the most liked content!

Community Reputation

447 Membru Activ

2 Followers

About C'est Dan

 • Rank
  Owner Comunitate
 • Birthday 05/04/1997

Contact Methods

 • Yahoo
  c_est_dan@yahoo.com
 • Steam
  pkievit

Profile Information

 • Location
  Prahova
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,222 profile views
 1. Adrian Niculescu

  Probabil multi ati auzit de Adrian Niculescu. El este un om "simplu" care a pornit de jos ca fiecare, si a ajuns acum sa fie detinatorul scolii de frizerie "Point Cut", a mai multor saloane, si chiar a unor produse marca proprie care sunt destul de cunoscute. Acum el se descrie ca fiind un speaker motivational care incearca sa schimbe mentalitati si sa motiveze oamenii. Va invit sa-i dati un like ca merita https://www.facebook.com/AdrianNiculescuStilist Aici il gasiti pe facebook. Iar aici un video cu povestea lui.
 2. Crashes.asi

  Probabil v-ati intrebat cum va puteti mari FPS-ul in SA:MP, raspunsul este aici: https://github.com/Whitetigerswt/gtasa_crashfix/releases/tag/v2.4 Crashes.asi este un mod care nu este permis pe toate serverele pentru ceea ce ofera, deoarece te diferentiaza de ceilalti jucatori mai mult. Este foarte folositor si cand conduci dar si cand tragi si esti intr-o lupta.
 3. Prezentare Deea

  Frumoaso
 4. Prezentare Deea

  Buna buna, bine ai venit.
 5. Prezentare nTk

  Hmm, student la 16 ani :)))) imi place de tine bine ai venit !
 6. unban hero108

  DIn cate stiu de reload, sau ceva de genul
 7. unban hero108

  Vreau sa stiu si eu motivul pt care a fost banat hero108, fratele meu mai mic thanks
 8. Prezentare MiSteR D*

  Bine ai venit Danele
 9. Poze cu Bătălioşii

  wohoo cel din dreapta
 10. [Prezentare] SiLlas

  Bine ai venit
 11. Prezentare Elly ♡

  Frumos, bafta in continuare.
 12. Prezentare Elly ♡

  Bine ai venit la noi. La ce facultate esti studenta?
 13. ACcese pluginuri / Flaguri

  Va voi arata cum se folosesc flagurile intr-un plugin si la ce folosesc. Flagul 'A' Flagul 'A' semnifica imunitatea, adminii care il au nu se pot aplica comenzi asupra lor Flagul 'B' Flagul 'B' semnifica rezervare de slot, adminii care il au se pot connecta pe server atunci cand el este paroape full (23/24, 31/32, etc) Flagul 'C' Flagul 'C' este litera de acces pentru comanda amx_kick Flagul 'D' Flagul 'D' este litera de acces pentru comezile amx_ban, banip, addban, unban Flagul 'E' Flagul 'E' este litera de acces pentru comenzile amx_slap si amx_slay Flagul 'F' Flagul 'F' este litera de acces pentru comanda amx_map Flagul 'G' Flagul 'G' este litera de acces pentru comenzile amx_cvar (ex : amx_cvar sv_unlag 1) Flagul 'H' Flagul 'H' este litera de acces pentru comanda amx_cfg Flagul 'I' Flagul 'I' este litera de acces pentru chatul adminilor (amx_chat, amx_say, amx_tsay, etc) Flagul 'J' Flagul 'J' este litera de acces pentru comanda amx_vote (amx_votemap, voteban) Flagul 'K' Flagul 'K' este litera de acces pentru comanda amx_cvar sv_password Flagul 'L' Flagul 'L' este litera de acces pentru comenzile amx_rcon Flagul 'U' Flagul 'U' este litera de acces pentru meniuri (ex: amx_banmenu, amx_kickmenu) ____________________________________________________________________________ Dar, ca sa le folosim intr-un plugin, ele vor trebui scrise altfel, si anume: ADMIN_IMMUNITY = Flagul 'A' ADMIN_RESERVATION = Flagul 'B' ADMIN_KICK = Flagul 'C' ADMIN_BAN = Flagul 'D' ADMIN_SLAY = Flagul 'E' ADMIN_MAP = Flagul 'F' ADMIN_CVAR = Flagul 'G' ADMIN_CFG = Flagul 'H' ADMIN_CHAT = Flagul 'I' ADMIN_VOTE = Flagul 'J' ADMIN_PASSWORD = Flagul 'K' ADMIN_RCON = Flagul 'L' ADMIN_LEVEL_A = Flagul 'M' ADMIN_LEVEL_B = Flagul 'N' ADMIN_LEVEL_C = Flagul 'O' ADMIN_LEVEL_D = Flagul 'P' ADMIN_LEVEL_E = Flagul 'Q' ADMIN_LEVEL_F = Flagul 'R' ADMIN_LEVEL_G = Flagul 'S' ADMIN_LEVEL_H = Flagul 'T' ADMIN_MENU = Flagul 'U' Cu ajutorul lor, putem schimba accesele putem seta accesul pentru o comanda anume, pentru beneficiile aduse de un anumit plugin etc. In sursa se modifica foarte simplu, se modifica linia unde se gaseste FLAG ul curent si se modifica cu flag-ul dorit de noi. Multumesc si sper ca v-a fost de folos.
 14. Prezentare Rorschach

  Bine ai revenit. Deci am vazut ca esti sniror. Nu stiu ce sa zic de tine, dar nu ai iesit prea frumos de la noi din comunitate tbh Eu nu am nimic cu tine dar nu stiu ce o sa zica 0rsp despre asta
 15. Cerere Admin!

  Topic mutat la locul lui:)
×