Jump to content

CrOs

Admins
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CrOs last won the day on December 11 2017

CrOs had the most liked content!

Community Reputation

3 Incepator

About CrOs

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 04/04/1981

Contact Methods

 • Yahoo
  asonedany@yahoo.com
 • Steam
  dany_cros

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Steam ID
  dany_cros

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Prezentare CrOs

  Da da pe magiee :)))) Ala sunt
 2. Cerere admin M3thad0N

  Pentru ca ai Steam ai un Da de la mine !
 3. CrOs UP ?

  Name CrOs Admin [MODERATOR][VIP] Grad - Ce o vrea sufletelu lu Orsp Ps. Multumesc pentru vot !
 4. Prezentare Andreju

  Salut !
 5. Prezentare CrOs

  Nume real : Diaconu Daniel Varsta :36 Locatia :Bucuresti Cateva cuvinte despre voi si despre Comunitatea Batalia.Ro: Lucrez ca instalator termico - sanitar la o firma care face farmaciile sensiblue,punk si optiblue , am o fetita de 4 anisori ! Cat despre comunitatea Batalia ce pot sa zic ...................No Comment ! In poze sunt eu si fetele mele [Fata mea antonia maria si nevasta mea Mirela ]
 6. winter maps

  Esteeeeeee harti noi pe server !
 7. Grim wall

  Poate asa vedeti mai bine !
 8. Ban BOGDAN !

  Multumesc frumos Cosmin !
 9. Ban BOGDAN !

  1gap Multumesc frate . Pe bune next o sa pun sa filmeze cu telefonu cand joc ! Ziceti daca vreti sa pun si demo 1 2 3 4 5 ?????
 10. Ban BOGDAN !

  No comment ! Rog toti admini cu vasta peste 18 ani sa vada demo !
 11. Ban BOGDAN !

  Te rog uitate la demo meu ca se vede klarrr ca nu am nimic ....... am 37 de ani fratele meu nu imi arde de idioteni dastea .....mai joc si din sageti uitate de cfg -ul meu ca esteaici pe forum si uitate de cand este postat ! Deci rog toti admini de aici sa se uitate la demo meu ca e facut cu record [Daca stie cineva ce este ] Daca aveam walll se vedea direct . Eram sigur ca odata si odata o sa iau ban ca sunt multi copiii care au acces la ban .....si se iau dupa roboti care nu au treaba cu cs-ul . Andreea tu ma cunosti demult ...... Va rog uitativa la demo . Daca nu aveti timp o sa-l fac video si o sa-l urc pe youtube.
 12. Ban BOGDAN !

  Aloooo omule am fost si eu admin aici si nu dadeam banuri ca zic alti dupa server ! uITATE LA DEMO MEU SI AI SA VEZI ...
 13. Ban BOGDAN !

  Numele cu care te joci:CrOs Ban Information Name: CrOs IP: 86.120.84.178 Reason: wallhack Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Bogdan Admin SteamID: STEAM_0:0:149593733 ************************************************ Kicked by Console: "You are from this server. Check your console" Kicked :"You are from this server. Check your console" Completed demo Connecting to 93.119.26.155:27015... Connection accepted by 93.119.26.155:27015 Tot timpu imi fac un demo ca stiu ca mai sunt admini periculosi ! Bogdan am 37 de ani nu imi arde de wall . https://ufile.io/pixve aici demo facut de mine sa vezi ca nu am wall ! Multumesc frumos si sper sa scoateti banu cat mai repede !
 14. Propunere HARTII NOI !

  Daca faci ceva fa'o frumos nu asa aiurea
×