0rsp™

Administrator
 • Content count

  1,454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  137

0rsp™ last won the day on December 28 2018

0rsp™ had the most liked content!

Community Reputation

1,302 Excellent

About 0rsp™

 • Rank
  Fondator #Batalia

Contact Methods

 • Yahoo
  bataliaro
 • Steam
  cosu101

Profile Information

 • Location
  Italia
 • Gender
  Male
 • Steam ID
  STEAM_0:0:16657776
 1. Programator - Designer

  Vezi PM @Raull
 2. Link download Updatat, UP cu postul asta !! Allen Carr Download Audio Book METODA USOARA DE A TE LASA DE FUMAT
 3. Programator - Designer

  http://www.ofertecazare.ro/ Asta pentru ca este in Mantenanta...
 4. Programator - Designer

  ofertecazare.ro
 5. Gigantul american şi-a înfiinţat propria companie şi va intra direct în războiul de pe piaţa de smartphone-uri, tablete şi PC-uri Compania, care poartă numele Apple Sales România SRL, un capital social de 1.000 de lei şi este deţinută de firmele Apple Distribution International din Irlanda şi Apple Sales de asemenea din Irlanda. Administrator al companiei este Peter Ronald Denwood care, potrivit reţelei de socializare LinkedIn este director juridic pentru afaceri internaţionale ale Apple din septembrie 2013. Cererea de înfiinţare a companiei a fost depusă în 24 august 2018, în Bucureşti. Mutarea făcută de Apple, companie cu o capitalizare de peste 1 trilion de dolari, vine într-un moment în care piaţa de smartphone-uri din România a urcat în primul semestru din punctul de vedere al valorii cu peste 40% , pe fondul cererii tot mai puternice a clienţilor pentru telefoane mai scumpe. domeniile http://applesales.ro http://apple-sales.ro http://apple-sales.com http://applesales.eu http://apple-sales.eu sunt detinute de catre Comunitatea Batalia.ro Sa fiti iubiti
 6. Domeniile Batalia.Ro

  Urmatoarele domenii fac parte din propietatea Staff-ului Batalia.ro http://Batalia.Ro http://Batalia.Eu http://Batalia.ONLINE http://AppleSales.Ro http://Apple-Sales.Ro http://Apple-Sales.Com http://AppleSales.eu http://Apple-Sales.eu http://AirBus.Ro http://Conad.Ro http://CEBR.ro http://ofertecazare.Ro http://ofertecazare.Eu http://DirectAuto.Ro http://BankFirst.Ro http://eFirstBank.Ro http://eFirstBank.eu http://ItalPlast.Ro http://UniEuro.Ro http://Milf.Ro http://ultrapro.it http://azotoliquido.it http://AcciaiItalia.It http://AcciaierieArvedi.It http://acciaierie.eu http://AcciaieriaArvedi.It http://ArenaArvedi.It http://ArvediArena.it http://ArenaRvedi.it http://GymnicaCremona.It http://OradiSport.It http://Rezist.ONLINE http://ArenArvedi.It http://RsuArvedi.it http://RsuFim.It in curs de update ...
 7. Programator - Designer

  Ai cunostinte in crearea de website uri? Da-mi un PM si poate ne umplem de bani
 8. cerere unban

  @Myhui aud ca ceri WG la Playeri?
 9. Nazistu^ Up?

  Maine se va face reevaluarea adminilor.
 10. Admin DDD

  Eu cred ca tu nu realizezi ca ceea ce spui tu aici este referit atat la tine cat si la DDD , el a dat un ban fara motiv si isi asuma raspunderea. Tu stii ca nu dam comenzi pe alt admin dar totusi ai facut de capul tau , fara sa tii cont ca avem sectiuni de Reclamatii , ca PROSTII au muncit sa faca un forum pentru a discuta despre orice... ai decis tu .... Ehhh Corect este asa , TU Remove ptr ca stiai si ai abuzat , el suspend pentru ca mai are de invatat!
 11. Admin DDD

  Ala care DDD ? assasin xd? Pentru Banarea asta , ai adminul suspendat NU scos , suspendat pentru o perioada pana inveti din nou ce inseamna sa fi admin. Niciun admin nu da comenzi de niciun fel pe alt admin. Ai unban , sa fiti iubiti. Mafi adminul tau este cu Remove , stii ca nu imi plac cacaturile astea mai ales sa dai comenzi pe alt admin.
 12. Admin DDD

  Deci sa fie CLAR. NICIUN ADMIN NU BANEAZA ALT ADMIN !!! Mafi ai accesele scoase atat pe server cat si pe forum! DDD vino cu o motivatie a acestui ban. Aveti UNBAN cu totii , DDD astept o Motivare a acestui ban , nu ma intereseaza ca TOTI urlau ca e codat , de aia esti admin sa decizi CORECT nu ce spun Altii!
 13. Cerere admin CTC

  Cerere Momentan respinsa.
 14. Cerere Admin Server Classic!!!

  el a facut cererea dar nu a copiat modelul , doar a raspuns la ce scria in model e ok si asa Pro si de la mine . Daca pana maine nu are nimeni nimic impotriva vazamd ca ai fost si recomandat de catre un admin al nostru sa imi dai PM cu username si password.
 15. Cerere Banner Icons

  ceva fara sa scrii si facebook.srl ca este deja scris , ceva subtil curat stil si caracter